O podjetju

Podjetje PET-BM d.o.o. – epoksitlak.si

PET-BM d.o.o. je družinsko podjetje, ki je zasnovano z nizom dolgoročnih delovnih izkušenj na področju prodaje in vgradnje epoksi tlakov v Evropi. Smo eno od vodilnih podjetij v Sloveniji, ki se z več kot 40 let delovnih izkušenj izključno specializira samo z epoksi talnimi oblogami. Pri podjetju Vam nudimo optimalne rešitve za zaščito vseh vrst tal. Zaupa nam širok spekter naročnikov, od velikih in malih podjetij, kot tudi fizične osebe.

Prizadevamo si, da so naše storitve izvedene maksimalno kvalitetno ter da se z njimi čim bolj približamo posameznikovim željam. Kot najbolj izkušeno podjetje v Sloveniji smo Vam na voljo na brezplačnem ogledu in svetovanju, kjer skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vaš tlak.

 

Pestra izbira barvnih palet

Večbarvne ali enobarvne kombinacije vam omogočajo, da skupaj z dekorativnimi lističi svoj dom ali poslovni prostor spremenite v pravo pašo za oči.

Unikaten estetski videz

V mat ali v visokem lesku lahko vaš epoksi tlak spremenite v unikaten estetski videz.

Enostavno vzdrževanje

Pri podjetju PET-BM d.o.o. uporabljamo strogo izbrane kakovostne materiale svetovno znanega nemškega proizvajalca STO, ki jih poleg trdoživosti odlikuje tudi dolga življenska doba in enostavno vzdrževanje.